Om oss

 

Christel Berver

Jag är rektorsutbildad men är också diplomerad handledare med en steg-1 utbildning i terapi inom S:t Lukasstiftelsen (Psykosocialt arbetssätt med fokus på individ, grupp & organisation).

Under många år har jag arbetat som mentor och coach för dem som behöver någon som kan visa vägar vidare.

Under senare år har jag specialiserat mig på att fungera som coach till chefer. Målgruppen är  blandad; de som är nytillsatta men även de som vill utvecklas som ledare.

Vill du läsa mer om S:t Lukas? http://www.sanktlukas.se/

Välkommen

Tel: 0708-729101, epost: christella (at) berver.se

 

 

Christer Andersson

Att lära känna sig själv är ett sätt att hitta sin väg i livet och använda hela sin potential. Är du medveten om att du har kropp, själ, tankar och känslor? Vilken av dessa är det då som styr dig i din vardag på arbetet i hemmet eller på fritiden? Kan du påverka? Hur stark är din vilja till förändring?

Som diplomerad samtalscoach psykosyntes har jag fokus på ”hela” dig och din berättelse och tillsammans finner vi ut vad du vill bli coachad i. Coachingen ger svar på vad och hur dina olika problemställningar kan mötas och lösas.

Jag har en lång yrkeserfarenhet från att ha arbetat allt ifrån den stora organisation till det lilla företaget.  Relationer, mötet människor emellan och att se andra ”växa” inspirerar och intresserar mig mycket.

 

Vill du läsa mer om Psykosyntesen?  www.humanova.com/psykosyntes/

 

Välkommen

Tel: 0708-729113, epost: christer.cha (at) berver.se